Het verhaal van..

14-01-15 11:13


DIT IS HET VERHAAL VAN YVETTE


Van mijn ouders kreeg ik twee vriendschapsarmbandjes. Deze mocht ik pas op plaats van bestemming van hen omdoen. Zie hier: na vijf dagen Maleisiƫ ben ik aangekomen in Melbourne, Australie en doe ik hierbij mijn korte verhaaltje. De armbanden heb ik gekregen om mij voorspoed te wensen tijdens deze korte wereldreis van zes weken in Australie. Hoe erg mijn ouders het ook vinden dat ik aan de andere kant van de wereld in mijn uppie ben, zij wensen mij altijd veel geluk en het beste. Symbool hiervan zijn de gekregen armbandjes die ik trots draag! Liefs, YvetteDIT IS HET VERHAAL VAN NELLY


Mijn kleindochter werd onlangs twee jaar oud en kreeg voor haar verjaardag een knuffelpop. Als oma die van knutselen houdt wilde ik haar graag een bedje voor de pop geven . Bij de HEMA kwam ik een mooi mandje tegen van "Return to Sender" gemaakt door vrouwen uit Bangladesh en naaide en breide ik wat beddengoed . Wat was de kleine meid blij met haar bedje. De dekentjes werden eruit gehaald en weer erin, popje toegedekt en weer alles eruit. Een paar dagen later stuurde mijn dochter deze foto. Het mandje was nu haar dochters favoriete plekje geworden om lekker met haar pop te knuffelen. Ik wil alle vrouwen die aan dit project werken veel succes toewensen met hun werk en hoop dat ze hun gezinnen een betere toekomst kunnen geven.DIT IS HET VERHAAL VAN BABETTE


Ik kreeg een mooi en vrolijk etui van een vriendin van me voor mijn verjaardag van Return to Sender. Deze gaat wel een ander doel dienen dan een verzamelplaats van pennen en gummen - het wordt een opbergtasje voor mijn (reis)documenten en memorabilia die ik verzamel op mijn huwelijksreis naar Japan. We gaan er een maand heen en ik hoop dat ik er vele herinneringen in ga verzamelen. Het wordt een unieke reis waar ik al erg lang naar uitkijk. Ik vind het geweldig dat het cadeau dat ze mij gaf voor mijn verjaardag ook voor iemand anders op de wereld een cadeautje is geweest in de vorm van levensonderhoud en een eerlijke kans. Ik vind Return to Sender een prachtinitiatief en hoop dat het het leven van veel mensen rondom te wereld een stukje vrolijker maakt!DIT IS HET VERHAAL VAN INGEBORG


Ik ben leraar en moet altijd aan 1000 dingen denken. Daarom ga ik nergens naartoe zonder mijn opschrijfboekje. Hierin staat mijn hele hebben en houden. Wat moet ik kopiƫren, aan wie moet ik dit of dat doorgeven, hoe log ik in op welk programma, wie heeft waar om gevraagd, voor welke leerling maak ik een extra werkblad, wat moet ik voor de vergadering voorbereiden. De bladzijden komen snel vol en de bedoeling is natuurlijk dat ik gelijke tred houd in het afwerken van al die grote en kleine taken, zodat er geen achterstanden ontstaan. Omdat het zo'n mooi boekje is, probeer ik er netjes in te werken. Alleen vulpen, geen gekras. Is de taak gedaan? Een mooie krul. Ik ben een echte schooljuf.


 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten? Je vindt ze op Hema.nl!


Of heb jij ook een verhaal dat je graag wilt delen? Dat kan via deel jouw verhaal.