Tip 3 voor een speciale bruiloft, met een goed verhaal

21-05-14 16:02

TIP 3:


Deze super leuke huwelijksbroche is een musthave op jouw perfecte bruiloft! Je kunt er ontzettend veel leuke dingen mee doen en wij lichten hier een paar tips van de sluier op:


Speld deze broche als bruidspaar zelf op of laat al je gasten deze broche opspelden. Hoe leuk als iedereen met dezelfde broche op zijn of haar kleding rondloopt! Op deze manier creëer je een echt eenheidsgevoel!


Ook is deze huwelijksbroche een leuke bijkomstigheid wanneer je het op je uitnodiging of eventuele trouwbedankje bevestigd. Het is net dat 'extraatje' waar je aan denkt en dat 'extraatje' zullen je gasten ook voelen. Natuurlijk zijn deze broches ook heel leuk als versiering en aankleding op je bruiloft.


Naast deze tips hoe deze broche te gebruiken is het natuurlijk erg leuk dat er zo'n mooi en symbolisch verhaal achter zit. Dit bruidspaartje is namelijk gemaakt in Peru. Doordat de armpjes kunnen buigen, kunnen het mannetje en vrouwtje elkaar omhelzen. Dit staat voor eenheid en geluk en de betekenis is afgeleid van het bekende symbool Yin en Yang.


Ben je geïnteresseerd in dit product en wil je wat meer informatie?

Klik dan hier.