Tip 4 voor een speciale bruiloft, met een goed verhaal

27-05-14 11:36

TIP 4: Het bruidsboek


'Wat was het een geweldige bruiloft, een dag om nooit meer te vergeten!’ Maar met zoveel indrukken en mensen op één dag is er een grote kans dat je je niet alles meer tot in de puntjes herinnert. Daarvoor is dit bruidsboek de perfecte oplossing!


Laat al je gasten een berichtje schrijven in dit bruidsboek. Super leuk om al deze persoonlijke berichtjes terug te lezen en het geeft een fijn overzicht van de mensen die er waren (handig ook voor de eventuele trouwbedankjes!)


Dit bruidsboek is ook super om als fotoboek te gebruiken. Plak alle (leukste en bijzonderste) foto’s van je bruiloft in dit boek. Lach en huil om de meest grappige en emotionele foto’s, op deze manier heb je meteen een mooi beeld van de dag.


Om het helemaal compleet te maken kan je dit bruidsboek gebruiken om alles wat met jouw bruiloft te maken heeft in te plakken: van foto’s tot berichtjes van gasten tot kaarten die je ontvangt. Super overzichtelijk en fijn om alles van die dag in één boek te hebben en weg te kunnen zetten. En net zo fijn om het er tóch weer even bij te pakken zodat je weer lekker weg kunt dromen naar jouw geweldige bruiloft!


Een speciale bijkomstigheid is dat dit bruidsboek gemaakt is van handgeschept papier in Jaipur, een maharadjastadje ten zuiden van Delhi in India. De makers zijn ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in het scheppen en verwerken van papier. Gautam is zijn bedrijfje gestart in de kelder van zijn ouders, maar heeft inmiddels al 70 mensen in dienst die door het werk hun ambacht behouden. De cover van de bruidsboeken wordt gemaakt in Mexico. Door het maken van de boeken kunnen de producenten bouwen aan een duurzame toekomst.


Ben je geïnteresseerd in dit product en wil je wat meer informatie?

Klik dan hier.