With love from..

10-02-14 13:15

ONZE PRODUCENT AFRICA!IGNITE UIT ZUID-AFRIKA


Tegenwoordig lijkt Valentijnsdag in Zuid-Afrika op hoe het wordt gevierd in Nederland. We geven cadeautjes, kaartjes, rozen of we gaan op een romantisch uitje met onze geliefde. De Zulu stam op het platteland van Zuid-Afrika daarentegen verklaart de liefde op een andere manier. Daar is het bijvoorbeeld niet gebruikelijk hardop te zeggen dat je om iemand geeft. Deze boodschap kun je overdragen door iemand een Zulu Love Letter te geven waarbij iedere kleur en combinatie van de kralen zijn eigen betekenis heeft.

 ONZE PRODUCENT GIFTLAND UIT NEPAL


Valentijnsdag wordt in het Nepalees Prem Diwas (प्रेम दिवस) of Pranaya Dwas (प्रणय दिवस) genoemd. Deze dag wordt pas sinds de late jaren ’90 gevierd en is vooral belangrijk voor kinderen en jongeren, maar ook voor de mensen die in het buitenland wonen en werken. Zij laten op deze dag weten hoeveel hun familie en geliefde voor hen betekent.


In Nepal is Valentijnsdag dé dag om je geliefde de liefde te verklaren. Maar omdat deze dag nog niet zo lang geleden geïntroduceerd is, is er nog geen bepaalde manier waarop de bevolking van Nepal deze dag viert. Je ziet vooral veel liefdes koppels dineren in restaurants en wandelen in parken. Ook doen kleine hotels goede zaken. Maar de meeste koppels vieren deze dag thuis, voor de televisie om de viering van Valentijnsdag in andere delen van de wereld te zien.


ONZE PRODUCENT WEZA4LIFE UIT KENIA


Bij ons in Kenia op Valentijnsdag draagt iedereen die gelukkig verliefd is rode kleren. We geven kaartjes en rode bloemen. De rode kleur is erg belangrijk! Bij ons draait Valentijnsdag vooral om liefdes koppels en niet om familieleden of ouders. Je ziet die dag verliefde stelletjes die elkaars hand vast houden en ’s avonds romantisch uitgaan. Ze gaan dan niet uit eten, maar drinken (natuurlijk) rode wijn met elkaar. Die dag voel je letterlijk de liefde in de lucht hangen en veel jongere mensen en volwassenen kijken uit naar deze dag.