Producten
Met een goed verhaal
 

het verhaal van
return to sender

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Dit doen we online, in onze eigen winkel in Amsterdam en bij te gekke retailers in Nederland. Ook verzorgen we de mooiste geschenken voor bedrijven. We geloven dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Together we have a great story to tell. Come and join us on our mission!

Al onze producten hebben een uniek verhaal; over de makers, de productietechnieken en het duurzame materiaalgebruik. Maar het verhaal gaat verder. Want wat doe jij met het Return to Sender product? Deel je verhaal of foto met ons en de makers via #myreturntosender.

LEES VERDER
img
 
 

De Organisatie

img

Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman, Tessa Vos en Maarten van Huijstee. De dagelijkse organisatie van Return to Sender wordt geleid door Janneke Monkhorst. De organisatie is bewust klein gehouden, waar mogelijk worden partnerships aangegaan met partijen die samen kunnen werken aan het bereiken van de doelstelling.

LEES VERDER
 
 

Partners

Het werk dat we doen kunnen we niet alleen! Gelukkig kunnen we rekenen op een aantal belangrijke en sympathieke partners die zich net zo hard als wij, direct of indirect, inzetten voor het verbeteren van duurzame ontwikkeling.

imgimgimgimg
LEES VERDER
 
 

het verhaal van...

img THOMAS ACDA,
CABARETIER, ACTEUR,
ZANGER
 
Deze tas gaf iemand reden om op te staan en dat voel ik elke dag minstens 3x!"
 
 
img LINDA DE MOL,
PROGRAMMAMAKER,
PRESENTATRICE,
ACTRICE
 
Mijn dochter Noa mocht een cadeautje uitkiezen op de Return to Sender site en koos zonder 5 seconden na te denken voor de tassenhanger met de hangertjes."
MEER VERHALEN