partners

HEMA

HEMA speelt een cruciale rol in het ontwerpen, inkopen en verkopen van onze producten en is daarmee de belangrijkste partner van Return to Sender. HEMA heeft de producten – ook in kleine series – aangekocht en op de markt gebracht. Wat in 2006 begon als kleine collectie, is inmiddels uitgegroeid tot een continue stroom van producten die het gehele jaar door in 355 HEMA-filialen verkrijgbaar zijn. HEMA heeft haar kennis van productontwikkeling, design en modetrends daarin steeds gedeeld met de Return to Sender producenten. 

Bezoek HEMA.nl

img

CBI

Het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden is een agentschap van het ministerie van Buitenlandse zaken en ondersteunt Return to Sender door producenten te sourcen voor de collecties, mee te denken over de invulling van de Return to Sender projecten en het aanbieden van trainingen voor onze producenten. 

Bezoek CBI.eu

img


founding fathers

HEMA
HEMA speelt vanaf de start een cruciale rol in het succes van het merk Return to Sender. HEMA is van origine een typisch Nederlandse winkel, maar veel van de artikelen worden gemaakt in landen ver weg. De identificatie met de ideeën en de doelstellingen van Return to Sender, gecombineerd met de ambitie goed te zijn voor de mensen binnen het bedrijf én voor de wereld om ons heen heeft ertoe geleid dat HEMA instapte als founding father en partner is van het eerste uur. 

Bezoek HEMA.nl

img

Achmea
Achmea is vanuit haar betrokkenheid bij het welzijn van mensen een van de founding fathers van Return to Sender. Achmea en Return to Sender delen de filosofie dat je mensen beter kunt leren vissen dan ze de vis te geven. In 2008 heeft Achmea aan meer dan 20.000 medewerkers een eindejaarsgeschenk van Return to Sender cadeau gedaan. Hierdoor hebben we nog meer projecten kunnen ondersteunen.  

Bezoek Achmea.nl

img

Butterfly Works
Butterfly Works is een do-tank waarin design samengaat met het bijdragen aan het beantwoorden van internationale sociale vraagstukken. Butterfly Works is vanuit haar achtergrond en expertise bij de opstart van Return to Sender de inhoudelijke ruggengraat van de stichting geweest. Butterfly Works coördineerde en adviseerde in de selectie van de landen en de partijen die een rol spelen bij de productie, het investeren van de winst en het maken van het televisieprogramma.  

Bezoek Butterflyworks.org

img


met dank aan

SoHosted
SoHosted verzorgt de webhosting van Return to Sender.
Bezoek SoHosted

logo

Code
Code heeft Return to Sender vanaf 2010 ondersteunt als partner op het gebied van websitebouw en -onderhoud, hosting en online advies.
Bezoek Code.nl

logo

Delight Agency
In 2012 verzorgde Delight Agency het design van deze website, inclusief de shop.
Bezoek Delightagency.nl

logo

dotBlue
dotBlue heeft Return to Sender in 2011 en 2012 van concept tot implementatie bijgestaan bij de realisatie van de Return to Sender webshop.
Bezoek Dotblue.nl

logo

Druk. Tan Heck
Drukkerij Tan Heck verzorgt tegen gereduceerd tarief het drukwerk van Return to Sender.
Bezoek druktanheck.nl

logo

Monta Packing
Monta Packing B.V. is vanaf de lancering van de webshop in 2012 logistiek partner voor een groot deel van de Return to Sender webshop collectie.
Bezoek Montapacking.nl

logo

MSN
MSN Microsoft bood Return to Sender in 2010 de mogelijkheid om tijdens de multimediale 'goed verhaal-campagne' wekelijks aandacht te schenken aan onze goede verhalen op MSN.nl.
Bezoek MSN.nl

logo

PagePerfect
Vanaf de lancering van de nieuwe website in 2012 ondersteunt PagePerfect Return to Sender op het gebied van online vindbaarheid, onder andere met zoekmachine optimalisatie.
Bezoek Pageperfect.nl

logo

Ruigrok Netpanel
Dankzij de samenwerking met Ruigrok Netpanel heeft Return to Sender in 2009, 2011 en 2013 een grondig naamsbekendheidsonderzoek kunnen uitvoeren.
Bezoek Ruigroknetpanel.nl

logo

SBS Groep
In 2008 was NET5 betrokken bij het programma 'Return to Sender', dat wekelijks te zien was op de zender. In 2010 werden de TV-spots van de 'goed verhaal-campagne' uitgezonden op de drie zenders van SBS Groep.
Bezoek SBS.nl

logo

Studio Aandacht
Studio Aandacht verzorgde in 2010 de achtergrondbeelden van de website, waarvan enkele opnieuw gebruikt zijn in de nieuwe website die in 2012 gelanceerd is.
Bezoek studioaandacht.nl

logo

Studio van Beusekom
In 2012 heeft Studio van Beusekom zowel de product- als sfeerfotografie voor de nieuwe website verzorgd.
Bezoek studiovanbeusekom.nl

logo

TAXI Europe
In 2010 ontwikkelde TAXI de 'goed verhaal-campagne' voor Return to Sender, waarvoor onder andere drie commercials, een online platform en een serie bijzondere advertenties zijn ontwikkeld.
Bezoek Taxi-EU.com

logo

THEY
THEY ontwikkelde in 2009 voor Return to Sender het communicatieconcept waarbij producten uit de anonimiteit worden gehaald door de verhalen erachter te vertellen. En kopers te vragen naar hun kant van het verhaal.
Bezoek they.nl

logo

Torwald
In 2012 verzorgde Internetbureau Torwald de bouw van deze website, inclusief de shop.
Bezoek torwald.nl

logo